onsdag 20 maj 2009

Denny - leveransmaskinen

Några av mina grabbar är i stan. Christer, Christian, Filip, Christoffer och Denny.

Det är väldigt roligt. Det är härligt att ha vänner hemifrån här i NY.

Och allra bäst är det kanske att Denny är på plats. Den mannen kan nämligen leverera de bästa sägningarna jag vet.

I lördags hade gänget ätit middag med ett tjejgäng. Denny noterar att ingen av tjejerna ursäktar sig och går på toaletten. Han tänker att det är för att tjejerna sitter lite inknökade och inte vill göra sig besväret att armbåga sig förbi grabbarna. Det tycker Denny är synd för Denny är ju väluppfostrad och ser dessutom inte det som någon uppoffring att resa sig upp för att släppa förbi någon i middagssällskapet. 

Efter någon timme eller två kan inte Denny stilla sig och frågar försynt om ingen av dem behöver gå på toa. Tjejerna stirrar till lite och hummar ett nej tillbaka.

Middagen fortgår. Mat äts och vin dricks. Ingen av tjejerna säger något eller ger någon signal om att de behöver resa på sig för "att pudra näsan". Denny blir mer och mer bekymrad så han frågar igen. "Är det säkert att ingen av er behöver gå på toa?" Tjejerna blir uppenbart illa berörda av Dennys framfusighet och väljer att ignorera honom. Denny förstår inte deras reaktion och frågar igen "Går ni inte på toa?". Tystnaden sprider sig kring bordet och den totalt olustiga stämningen är ett faktum. 

Denny tänker att han måste förklara sig och säger högt:

"Alltså, det är inte kisset jag är intresserad av."

Middagen avslutades snabbt och tjejgänget valde att gå på någon fräck klubb och grabbarna fick inte följa med.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar